Vestíkovi - reklamní spoty v TV

7. 4. 2014

Od 3. dubna běží na televizích Prima a Barrandov reklamní spot Vestíkovi. Druhý spot se stejnou tématikou vstupuje do vysílání zítra, 8. dubna. Spoty obsahují krátké úryvky ze sitcomu, který naleznete na www.vestikovi.cz.

Ústředním prvkem kampaně je rodina Vestíkových, která si užívá svou závislost na slaných dobrotách Vest, ať už to jsou tyčinky, krekry nebo preclíky. Sitcom, který posloužil jako základ pro výrobu 20 sekundových spotů, se natáčel v HD v lokalitách u Berouna.

Rodina Vestíkových se skládá z otce a vášnivého rybáře Karla, jeho ženy Martiny, pubertální dcery Marušky a malého piráta Jirky. Tváře těmto postavám propůjčili herci Marek Dobrodinský, Jana Čambalová, Kateřina Bícová a Filip Žďárek. Koncept připravený v agentuře Alkom putoval do kreativní agentury Leviathan, kde vznikl scénář sitcomu.

Ten lze dějově rozdělit na dvě části, ze kterých nakonec vznikly Epizody I a II, jež můžete shlédnout na www.vestikovi.cz. Ze sitcomu, který režíroval Pavel Žďárek a na kameru zaznamenal Radek Císař, vznikly také dva televizní spoty.

Pro účely kampaně vznikly v Leviathanu také fotografie určené pro webové stránky a rádiový spot, který již nyní koluje éterem.