Firemní film - nový produkt

23. 7. 2012

Od letošních prázdnin nabízíme firmám zcela nový a jedinečný produkt - Firemní film. Podívejte se, co to vlastně je a v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

    Rádi bychom vám představili naprosto originální a účinnou formu propagace. Jedná se o vlastní film, skrze který můžete prezentovat vlastní produkty, služby, značky či jen podprahově ovlivňovat diváka, aby se zaměřil na to, co chcete propagovat.  

 

    Jak to celé funguje?

    Nejprve se musíte rozhodnout pro jednu ze čtyř kategorií (viz. níže), která je pro váš účel nejvhodnější a která vám vyhovuje i finančně.

    Další postup je takový, že se sejdete s jedním z našich scénáristů a režisérů a společně dáte dohromady koncept filmu. Z vaší strany potřebujeme znát především, co chcete divákům řící = jaké služby, produkty či myšlenky chcete propagovat. Následně se můžete rozhodnout pro vhodný filmový žánr (komedie, akční film, horor atd.), nebo nechat tuto volbu na nás.

    Zbytek je už naše práce. Připravíme scénář, a po jeho schválení se pustíme do práce. Samozřejmě se můžete natáčení aktivně účastnit a ovlivňovat ho.

    Hotový film získáte většinou do 3 měsíců od prvního zadání.

 

    A co dál?

    To je právě to nejdůležitější. Zatímco reklamní spot můžete nasadit jen v předem připravených blocích - ať již v kině nebo televizi, váš film budou diváci sami aktivně vyhledávat a vy máte prostor od 10 do 90 minut, na kterém na ně můžete působit. Filmy kategorie CELOVEČERNÍ FILM a 3D FILM je možné dostat do rotace v kinech u nás v i zahraničí. Filmy je možné distribuovat na DVD, skrze internet nebo nabídnout televizi.

    Film navíc nepůsobí pouze dočasně, ale zůstává tu napořád. Pokud se dílo podaří, je film zajímavý pro diváky i třeba po 20-ti letech - to vše bez dalších investic.

 

    Ukázka, jak může Firemní film vypadat:

    Firma vyrábějící jogurty se rozhodne využít naší nabídky a vybere si kategorii TV film. Po společném sezení vybereme jako žánr pohádku, jelikož ta je u cílové skupiny populární. Brzy vznikne scénář a film o Honzovi, který vyrazí do světa se svými oblíbenými jogurty v uzlíku. Jogurty mu dodávají sílu a díky nim přemůže strašidlo z Temného lesa a zachrání princeznu. Vše se natočí v zábavném duchu a délka pohádky je 75 minut.

    Film se následně pošle na festivaly a vydá před Vánoci na DVD. Z prodeje DVD se navíc část nákladů vrátí.

 

ZÁKLADNÍ KATEGORIE FIREMNÍCH FILMŮ

 

1. KATEGORIE - INTERNETOVÝ FILM

Popis: Krátký film určený pro šíření zdarma přes internet. Jednoduchá zápletka by měla být podpořena údernou pointou.

Délka: 5 - 15 minut

Cena: 25.000 - 120.000 Kč

 

2. KATEGORIE - TV FILM

Popis: Středně až dlouho metrážní snímek určený pro nasazení v televizi, popř. vydání na DVD. Vhodné pro komornější příběhy, pohádky, komedie či dramata.

Délka: 30 - 90 minut

Cena: 120.000 - 400.000 Kč

 

3. KATEGORIE - CELOVEČERNÍ FILM

Popis: Celovečerní film je lákadlem pro všechny fanoušky českého filmu. Je možné s ním objet festivaly, nasadit ho do kin. Logickým krokem je vydání DVD a odvysílání v televizi. Lákavé žánry jsou sci-fi, laciné a účinné zase horory či fantasy, jelikož ty se málo v ČR natáčí. Ačkoliv to tak nebylo myšleno, velmi pěknou ukázkou celovečerního firemního filmu je americký film Evoluce (r. Ivan Reitman), ve kterém jsou mimozemšťané likvidováni pomocí šamponu Head & Shoulders.

Délka: 80 - 180 minut

Cena: 400.000 - 3.000.000 Kč

 

4. KATEGORIE - 3D FILM

Popis: Díky úzké spolupráci se společnosti Gali 3D nabízíme také výrobu 3D filmů. Zde je možné se rozhodnout pro libovolnou délku. V každém případě je takové natáčení nákladné a náročné. Na druhou stranu je výsledek pro diváky velmi lákavý, protože českých 3D filmů zase tolik není.

Délka: 10 - 90 minut

Cena: 300.000 - 5.000.000 Kč

   

 Pokud vás naše nabídka alespoň trochu zaujala, domluvte si s námi krátkou informativní schůzku nebo nám zašlete svou poptávku.