Zimní balíček - cenová akce na výrobu videoklipů

4. 2. 2010

Po úspěchu minulých cenových akcí na výrobu videoklipů jsme se rozhodli tuto zopakovat i v letošním roce! Nabídka platí do 28. února!

    VIDEOKLIP - CENOVÁ AKCE ............................. 15.000 Kč (konečná cena, nejsme plátci DPH!)

   

                        Navíc prvním třem zájemcům nabízíme z této ceny slevu 10 %!!!

 

Zimní balíček letos obsahuje:

- tvorba scénáře a harmonogram natáčení - výběr lokací

- 1 den natáčení na dvě 3CCD digitální kamery v maximálně dvou lokacích - v případě natáčení v interiéru zajištění osvětlení

- dva týdny postprodukčních prací - základní digitální efekty (např. 3D efekty, vymaskování, klíčování aj.) + barevnou korekci obrazu

- dodání ve formě DVD video a WMV formátu na CD

- dopravu na natáčení do 200 km (při natáčení ve vzdálenějších lokacích účtujeme 8 Kč/každý kilometr nad dvoustý kilometr; vždy vyjíždíme z Prahy)

- umístění a vysílání klipu na: www.indust.cz, www.youtube.com, www.boomtv.cz, www.stream.cz, zaslání klipu do Výtahu na TV Óčko a případně na hudební filmové festivaly.

   

    Za cenu 15.000 Kč (cena je konečná, nejsme plátci DPH) získáte do 1 měsíce hotový klip v televizní kvalitě. Nabídka platí od 20. ledna do 28. února a kapacita je omezena. Proto nás kontaktujte co nejdříve na e-mailu: leviathan@leviathan.cz nebo na telefonu 736 703 037.

   

    V případě zájmu o epičtější klip vám můžeme připravit kallkulaci dle vašeho scénáře a je také možné realizovat natáčení po více dnů a s další technikou: jeřáby, pojezdy, steadycam apod. Tyto služby jsou však již nad rámec zimního balíčku.

 

    Těšíme se na případnou spolupráci.