Jarní cenová akce pro kluby, divadla a kulturní zařízení

11. 3. 2008

V rámci našich cenových akcí přicházíme s nabídkou Klubového balíčku, jehož obsahem je záznam a sestřih libovolné kulturní akce!

Rádi bychom vás oslovili s naší aktuální cenovou akcí, která nese název Klubový balíček a je určena pro kulturní zařízení, divadla a kluby. Tedy jakékoliv prostory, kde probíhají koncerty a představení či akce všeho druhu.

KLUBOVÝ BALÍČEK obsahuje:

KLUBOVÝ BALÍČEK nabízíme za cenu: 10.000 Kč

Cena je konečná, nejsme plátci DPH.

Při dlouhodobé spolupráci (minimálně 3 záznamy kulturních akcí do měsíce) nabízíme ještě výhodnější cenu: 6.000 Kč/kulturní akce

Příklad: Pokud si od nás necháte natočit a sestříhat 4 akce v průběhu jednoho měsíce, zaplatíte za vše 4 x 6.000 Kč = 24.000 Kč.

Tato nabídka platí do 15. května 2008.Pomocí naší nabídky můžete vydělat také vy! Nabídněte kapelám či divadelním souborům, které u vás vystupují, že jim vytvoříte profesionální záznam z vystoupení u vás, a odprodejte jim námi dodané DVD za vámi nastavenou cenu! Nabídku profesionálních záznamů z kulturních akcí ve vašem zařízení můžete využít také ve svých marketingových aktivitách.

Upozornění: U všech objednávek a smluv uzavřených do 15. května 2008 garantujeme cenu z Klubového balíčku až do konce roku 2008!