VIDEOKLIP - JARNÍ CENOVÁ AKCE

25. 4. 2007

Po loňské úspěšné akci, kdy jsme nabízeli natočení videoklipu za minimální cenu, přicházíme s podobnou nabídkou znovu! Kdokoliv z vás nyní může mít svůj videoklip za cenu: 9.000 Kč!

Videoklip - JARNÍ CENOVÁ AKCE!

POZOR! NABÍDKA PLATÍ JEN OD 1. KVĚTNA DO 30. ČERVNA!!

Po úspěchu loňské "letní akce", kdy jsme nabízeli natočení videoklipu za velice nízkou cenu, jsme se rozhodli tuto akci zopakovat! Opět nabízíme kapelám a sólovým interpretům natočení profesionálního videoklipu za minimální cenu. Nabídka je časově omezena. Níže se dozvíte, co náš "jarní balíček" obsahuje. Naše nabídka je cenově dostupná amatérům i profesionálům, a navíc nabízíme celkem neobvyklou rychlou výrobní lhůtu.

V loňském roce využili naší nabídky např. kapely Action (skladba Believe In This) nebo Morava (skladba Zamilovaná píseň).

 

VIDEOKLIP - CENOVÁ AKCE ............................. 9.000 Kč (konečná cena, nejsme plátci DPH!)

Navíc prvním třem zájemcům nabízíme z této ceny slevu 10 %!!!

 

Jarní balíček obsahuje:

- tvorba scénáře a harmonogram natáčení

- 1 až 3 dny natáčení na 3CCD digitální kamery v maximálně třech lokacích

- 2 až 3 dny postprodukčních prací a základní postprodukční efekty

- dodání ve formě DVD video (popř. jiném formátu dle dohody)

- dopravu do 200 km (při natáčení ve vzdálenějších lokacích účtujeme 6 Kč/každý kilometr nad dvoustý kilometr; vždy vyjíždíme z Prahy)

 

V praxi to znamená, že pokud u nás poptáte do konce června natáčení videoklipu, který se svým rozsahem vejde do schématu: 1 až 3 dny natáčení a 2 až 3 dny střih a postprodukce, získáte do týdne hotový klip v televizní kvalitě. A celková cena za hotový videoklip je pouze 9.000 Kč!!! Jde o konečnou cenu, nejsme plátci DPH.

Nabídka platí od 1. května do 30. června a kapacita je omezena. Proto nás kontaktujte co nejdříve na e-mailu: leviathan@leviathan.cz nebo na telefonu 736 703 037.

 

V případě zájmu o výrobu náročnějšího videoklipu nás samozřejmě můžete kontaktovat také. Věříme, že vás příjemně překvapí výrobní cena klipu, ve kterém bude např. použit kompars, 3D digitální efekty, herci, náročné osvětlení scény, ateliérové natáčení apod.